• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu
Hasznos tippek mennyezet burkolásához

Hasznos tippek mennyezet burkolásához

Szeretné elrejteni lakásában a nem túl szép látványt nyújtó mennyezetet? Esetleg a plafonon húzódó kábeleket, vezetékeket? Vagy csak megunta a régit és valami újat szeretne.

Bővebben
HASZNOS TIPPEK LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSHOZ I.

HASZNOS TIPPEK LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSHOZ I.

Blogunkban írtunk már a burkolásról, azonban akkor járólappal és csempével való burkoláshoz adtunk tanácsot. Most azoknak szeretnénk segíteni, akik laminált padló lerakásban gondolkoznak.

Bővebben
HASZNOS TIPPEK LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSHOZ II.

HASZNOS TIPPEK LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁSHOZ II.

A Hasznos tanácsok laminált padló lerakáshoz I. című cikkünkben azzal kapcsolatban adtunk tippeket, hogy mire kell figyelni, hogy a számunkra legmegfelelőbb parkettát válaszuk ki.

Bővebben
Lakásfelújítás konyha

Lakásfelújítás – Hogyan tegyük szebbé a konyhánkat?

Oldalunkon volt már szó lakásfelújítás tekintetében a szobafestésről, a burkolásról és a fürdőszoba felújításról. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy hogyan varázsoljuk szebbé a konyhánkat.

Bővebben
Építkezés, felújítás Vas megye

Építkezés, felújítás Vas megye teljes területén illetve Budapesten

Vas megye területén (pl. Szombathely, Sárvár, Bük, Kőszeg, Szentgotthárd) lakik? Szeretne házat építeni? Esetleg meglévőt lakásának felújítását tervezi? Szeretné megúszni az építkezéssel járó sok stresszt? Szeretné azt kapni, amit elképzelt?

Bővebben
Burkolás

Burkolás

A burkolás során felmerülő döntéseket nehéz meghozni, hiszen hosszú távra szólnak, ezért nem érdemes elhamarkodottan választani.

Bővebben
Fürdőszoba feljújítás

Fürdőszoba felújítás

Foglalkoztatja a fürdőszoba felújítás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Íme néhány tipp, amit érdemes a felújítás során figyelembe venni.

Bővebben
Festés

Festés

A festés első lépése a színválasztás, mely során érdemes odafigyelni a helyiség fényviszonyára, berendezéseire és azok színére is.

Bővebben
Házépítés

Házépítés

Bízza ránk otthona felépítését, mi átvállaljuk az építkezéssel járó feladatok elvégzését a tervezéstől a megépítésen és berendezésen át egészen a kulcs átadásáig.

Bővebben
Szobafestés

Szobafestés

Tegye könnyedén és gyorsan szebbé otthonát! A szobafestés azonnal segíthet ebben, melynek az eredménye - ha jól csináljuk - egy tiszta és kellemes hangulatot árasztó lakás.

Bővebben