• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu

Külső és belső burkolás

A burkolás teszi az otthont élhető környezetté. Parketta, laminált padló, járólapok, csempék, faliburkolatok – ez mind-mind az otthon szépségét és kényelmét szolgálják. Fontos, hogy ezek mindig szakszerűen legyenek fel-, illetve lerakva, mivel a túl kevés vagy rossz minőségű ragasztóanyagok azt eredményezhetik, hogy a szépen felújított helyiségekben évekkel később elkezd lepotyogni a csempe, vagy feljön a járófelület.

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a burkolás terén, így biztos lehet benne, hogy otthona nem csak a munka végeztével, hanem hosszú évek múltán is megőrzi eredeti állapotát.

Tekintse meg referenciánkat!

Megtervezzük

Minden esetben az Ön igényeinek megfelelően mérjük fel az elvégzendő munkát. Tudjuk, hogy az ár döntő tényező, éppen ezért igyekszünk a legjobb ár-érték arányban kialakítani egyedi ajánlatunkat.

Kivitelezzük

A megbeszélés után az Ön által elfogadott technológiai folyamatokkal végezzük el a munkát. Amennyiben szükséges, az építőanyagok beszerzésével segítünk, hogy minőségben olyan anyagokkal dolgozzunk, amelyek később sem okoznak garanciális kifogásokat.

Átadjuk

Gyorsan és a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva varázsoljuk otthonát újjá. Munkánk végén tisztán adjuk át a helyet, hogy Önnek csak az új vagy felújított területek birtokba vételével kelljen foglalkoznia.

A tökéletes burkolat kiválasztása otthonába

Akár a nappaliról, a konyháról, vagy a fürdőszobáról legyen szó, a megfelelő belső burkolat kiválasztása döntő fontosságú lehet. Nem csak funkcióját illetően, hanem design szempontból is. A parkettának passzolnia kell a fal színéhez, a konyhacsempének a konyhabútorhoz, egy-egy finom részlettel, díszburkolással pedig még izgalmasabbá, még egyedibbé tudjuk varázsolni otthonunkat.

A konyhába érdemes a csempén túl a járólapra is gondolni. Nem mindegy ugyanis, hogy az egyik legtöbbet használt helységben min lépkedünk. Mivel itt szinte elkerülhetetlenek az esetleges ételmaradék foltok, a morzsa, ezért könnyen tisztítható burkolatot válasszunk.

A fürdőszobában a gyakran előforduló víz miatt a fali csempe és csempe járólap előnyös. Fürdőszobától függ, de érdemes világos burkolatot választani, mert azon nehezebben látszik meg a vízkő, és tágasabbá, világosabbá is teszi a teret.

A nappaliban gyakori a padlószőnyeg, de a parketta is népszerű anyagválasztás. Az olcsóbbtól az igazán minőségi, strapabíró fajtákig válogathatunk, így érdemes nemcsak szín és funkció szerint, hanem pénztárcánk mérete alapján is a legoptimálisabbat kiválasztani.

Mivel ezer meg egy féle burkolat létezik, ezért olyan szakemberekre kell bízni ezen anyagok elhelyezését, akik már kellő tapasztalattal rendelkeznek a burkolás terén. Nem elég egyféle járólaphoz érteni, hiszen, mint fentebb említettük, minden helységbe más anyag illik, mindenhol másféle az ideális burkolat.

Amennyiben segítségre van szüksége az anyagválasztásban, vagy elbizonytalanodott, kérje ki véleményünket, szívesen segítünk a végső döntés során is!

Kérjen ajánlatot

Igyekszünk mihamarabb válaszolni Önnek!