• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu
Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás

Foglalkoztatja a fürdőszoba felújítás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Íme néhány tipp, amit érdemes a felújítás során figyelembe venni. A fürdőszoba egy olyan pontja a lakásnak, amire érdemes nagyobb figyelmet fordítani, hiszen minden reggel ott kezdjük, este pedig ott fejezzük be a napunkat, ezért jó, ha esztétikailag is örömöt nyújt.

Költségek

Fontos, hogy a költségeket előre meghatározzuk, így elkerülhetjük azt a kellemetlenséget, hogy félkész marad a fürdőszoba. Figyelembe kell venni a különböző berendezések (pl. kád, zuhanyzó, mosdókagyló, WC, piszoár stb.) árát. Ha előre kialakítunk bizonyos árkategóriákat, sokkal könnyebb lesz a választás. Döntse el, hogy mely területek azok, amelyeken, szükség esetén lehet spórolni (pl. dekoráció) és melyek azok, amelyeken nem érdemes (pl. zuhanyzó, burkolat).

Idő

Az idő szintén kulcsfontosságú tényező a fürdőszoba felújítás során. Jó előre tisztában lenni azzal, hogy melyik munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe, így pontosan láthatjuk, hogy mennyi ideig kell nélkülöznünk a fürdőszobánkat. Azt is érdemes összeírni, hogy mi mindent kell megrendelnünk a felújítás során és ezek legkésőbb mikorra kell megérkezzenek.

Sorrend

A helyes sorrend betartása szintén nagyon elengedhetetlen, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy hol kezdjük el a felújítást. Ha mindezt nem megfelelő sorrendben tesszük, könnyedén tönkre tehetjük az újonnan felújított részeket.

Burkolat kiválasztása

A burkolás során felmerülő döntéseket nehéz meghozni, hiszen hosszú távra szólnak, ezért nem érdemes elhamarkodottan választani. Ha szeretné, hogy nagyobbnak tűnjön a fürdőszoba a falak kibontása nélkül, válasszon világos csempét, illetve világos, élénk színeket fessen a falra. Lényeges különbség van a csempe és a járólap között. Igaz, hogy csempével is lehet padlót burkolni, de a csempét eredetileg fal, a járólapot pedig padló burkolására tervezték, ezért utóbbiak sokkal strapabíróbbak, jobban bírják az emberi léptek és a bútorok súlyát. A fürdőszobába mindenképp érdemes magasabb kopásállóságú padlólapot választanunk, ha szeretnénk, hogy tartós legyen.

A fürdőszoba felújítás sikeressége nagyban függ a kivitelezőtől is. Ha szeretné képzett, tapasztalt szakemberekre bízni a munkát, forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére.

Telefonszám: +36 70 600 20 79

e-mail cím: info@bebohouse.hu