• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu

Nyílászárók cseréje

Manapság a nyílászárók cseréje a technológia folyamatos változásával előbb-utóbb szükségessé és fontossá válik, így mindenképp modernebbre és energiahatékonyabbra van szükség az otthonokban. A lakásfelújítások alkalmával többféle ablaktípust építettünk már be. Tapasztalataink alapján két ablaktípust találtunk, amelyet különösen ajánlunk a társasházi lakásokba. Mindkét ablak bizonyított az ablakcserék és az idő múlása során.

A stabil profil és vasalat, a kiváló hőszigetelt üvegezés, és nem utolsó sorban a kedvező ár-érték arány miatt jó szívvel ajánljuk minden lakásba. A nyílászárók cseréje általában nagyobb kiadást jelent, viszont érdemes meggondolni, mivel sokszor a fűtésköltség jelentős csökkentése érhető el általa.

Tekintse meg referenciánkat!

Megtervezzük

Minden esetben az Ön igényeinek megfelelően mérjük fel az elvégzendő munkát. Tudjuk, hogy az ár döntő tényező, éppen ezért igyekszünk a legjobb ár-érték arányban kialakítani egyedi ajánlatunkat.

Kivitelezzük

A megbeszélés után az Ön által elfogadott technológiai folyamatokkal végezzük el a munkát. Amennyiben szükséges, az építőanyagok beszerzésével segítünk, hogy minőségben olyan anyagokkal dolgozzunk, amelyek később sem okoznak garanciális kifogásokat.

Átadjuk

Gyorsan és a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva varázsoljuk otthonát újjá. Munkánk végén tisztán adjuk át a helyet, hogy Önnek csak az új vagy felújított területek birtokba vételével kelljen foglalkoznia.

Nyisson a világra új nyílászáróval

A szigetelés mellett a másik igen fontos kérdés, ha házfelújításra adja a fejét, hogy nyílászáró cserére is szükség van-e? Tulajdonképpen az új, szigetelt nyílászárók rengeteg pénzt takarítanak meg számunkra, így érdemes elgondolkodni a lehetőségen.

Alapvetően műanyag és fa ablakok közül lehet választani. Mindkettő jó megoldás, de érdemes tudni, hogy a fa anyagból készült ablakokat és ajtókat időnként kezelni kell, hiszen a kedvezőtlen időjárás nem tesz jót nekik. A műanyag előnye, hogy könnyen tisztítható, időtálló, olcsóbb előállítani, illetve ha nem szeretnénk fehéret otthonunkba, tetszés szerint átszínezhető. Természetesen bármelyik ablaktípust is választja, szakértelmünkre bizton számíthat, nagy tapasztalattal rendelkezünk a nyílászárók cseréje terén!


A nyílászárók cseréje

Előzetes állapotfelmérés, és az ügyfél igényeinek és kéréseinek megfelelően kiválasztjuk a megfelelő nyílászárókat. Fontos tudni, hogy kérhető a már meglévő tokba való új ablakok beépítése is, de ez esetben a szigetelés nem lesz maximális és tökéletes. Így érdemes teljes körűen beépített nyílászáró cserét kérni. Ez esetben a bontás elkerülhetetlen, ezért mindenképpen olyan brigádot kérjen fel, akik megfelelő kőműves szakértelemmel is rendelkeznek, hogy a bontás után szép állapotban legyenek az ablakok melletti falak is.

A nyílászárók cseréje nem igényel sok időt, tulajdonképpen néhány óra alatt végzünk egy teljes házzal. Így akár nem csak tavasszal és nyáron, hanem a téli időszakban is kérheti ajánlatunkat!

Kérjen ajánlatot

Igyekszünk mihamarabb válaszolni Önnek!