• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu

Külső és belső festés

A szobafestés azonnal segíthet a problémán a lakásfelújítás során. Az eredmény pedig? Egy tiszta és kellemes hangulat, amely egész otthonából árad a külvilág felé!

Nincs azonban elkeserítőbb, amikor a fal színe szép és újszerű, azonban egyenetlen és emiatt a ráeső fényben foltosnak tűnik. Ez minden esetben a szakképzetlen munka eredménye, így mindenképpen hozzáértő csapatot bízzon meg a szobafestéssel!

Amennyiben festeni, vagy tapétázni szeretne, abban az esetben a mélyalapozástól a tükörsima glettelésen át a végső szín felviteléig mindent vállalunk.

Tekintse meg referenciánkat!

Megtervezzük

Minden esetben az Ön igényeinek megfelelően mérjük fel az elvégzendő munkát. Tudjuk, hogy az ár döntő tényező, éppen ezért igyekszünk a legjobb ár-érték arányban kialakítani egyedi ajánlatunkat.

Kivitelezzük

A megbeszélés után az Ön által elfogadott technológiai folyamatokkal végezzük el a munkát. Amennyiben szükséges, az építőanyagok beszerzésével segítünk, hogy minőségben olyan anyagokkal dolgozzunk, amelyek később sem okoznak garanciális kifogásokat.

Átadjuk

Gyorsan és a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva varázsoljuk otthonát újjá. Munkánk végén tisztán adjuk át a helyet, hogy Önnek csak az új vagy felújított területek birtokba vételével kelljen foglalkoznia.

Szobafestés a lakásban

Leginkább tavasszal a nagytakarítás időszakában vagy kora nyáron tűnik fel a régi, kopott, foltos, vagy már repedező festés. A tapéta se őrzi meg örökre eredeti alakját, itt-ott már hullámosodhat, esetleg felszakadhat, megsérülhet. Sokan gondolják úgy, hogy a festés nem nagy feladat, kell venni egy ecsetet meg néhány vödör festéket, és nekivágni. Talán ez a része nem is jelent nagy nehézséget, de a végeredmény megtekintésekor tűnhet csak fel, hogy a falon bizony egyenletességek vannak, és néhány hónap múlva megjelenhetnek az első repedések is, amik a nem megfelelő előkészítésnek tudhatók be.

A szobafestést tehát elő kell készíteni a tökéletes alapozással, gletteléssel, csiszolással, ami nem kevés feladat. Továbbá ismerni kell azokat az anyagokat, megbízható márkákat, amelyekkel ezek elvégezhetőek, hiszen egy rosszul megválasztott alapozófesték nem kevés pénzkidobással és időpocsékolással járhat.

Így már nem is tűnik olyan egyszerűnek a feladat. A szobafestés olyan munka, amibe csak akkor vágjunk bele, ha már kellő tapasztalatot szereztünk, ám még ilyenkor is merülhetnek fel esetleges problémák. Ezek elkerülése végett, és a tökéletes végeredményért bízza a Bebo House brigádjára otthona festését! Mi nem csak a színt visszük fel, hanem ügyelünk a legszebb alap kialakítására is. Így a kész szoba frissen, szépen, egyenletesen mutat majd.

Amennyiben elbizonytalanodott, vagy nem tudja, milyen szín lenne lakásához a legmegfelelőbb, ebben is tudunk segíteni. Szobafestés, külső és belső festési munkákhoz kérje ajánlatunkat!

Kérjen ajánlatot

Igyekszünk mihamarabb válaszolni Önnek!