• Minden külső és belső felújítási munkát vállalunk!
  • info@bebohouse.hu

Térkövezés

Minden technikai felszerelés adott hozzá, hogy háza körül új burkolatokat alakíthasson ki. Járdát, járdaszigetet, kocsibejárót, vagy bármely a külső részen elképzelhető burkolatot lerakunk az Ön számára szakembereink segítségével. Vállaljuk ezen kívül a külső területek parkosítását megtervezéssel és kivitelezéssel együtt.

Megtervezzük

Minden esetben az Ön igényeinek megfelelően mérjük fel az elvégzendő munkát. Tudjuk, hogy az ár döntő tényező, éppen ezért igyekszünk a legjobb ár-érték arányban kialakítani egyedi ajánlatunkat.

Kivitelezzük

A megbeszélés után az Ön által elfogadott technológiai folyamatokkal végezzük el a munkát. Amennyiben szükséges, az építőanyagok beszerzésével segítünk, hogy minőségben olyan anyagokkal dolgozzunk, amelyek később sem okoznak garanciális kifogásokat.

Átadjuk

Gyorsan és a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozva varázsoljuk otthonát újjá. Munkánk végén tisztán adjuk át a helyet, hogy Önnek csak az új vagy felújított területek birtokba vételével kelljen foglalkoznia.

Térkövezéssel a kert is megszépül

A kerti vagy az udvari közlekedést megnehezítheti a járda illetve a kocsibejáró rossz minősége, avagy éppen annak hiánya. A térkövezés jó befektetés, hiszen az ember nem egy-két évre, hanem évtizedekre szeretne szép kocsifeljárót a háza elé, vagy járdaszigetet a kertbe. Az aszfaltnál vagy a betonnál jóval esztétikusabb, és ha évekkel később szeretnénk kicserélni rajta néhány követ, könnyebben megtehetjük azt, mintha feltörnénk az egész betont. Nem mindegy azonban, hogy milyen anyagból készül az adott felület, hogy hol fog elhelyezkedni a lépcső, vagy éppen a tűzrakó hely.

A térkőburkolatok megjelenési formája számos: kocsibeállók, parkolók, kerti utak, tipegők és járdák, lépcső, kerti tűzrakó hely és szalonnasütő. Mindegyiknél mást kell figyelembe venni a tervezés és kialakítás során, a felhasznált anyagokat és formákat sem felejtve.

Így érthető tehát, hogy ez egy olyan munkafolyamat, amihez szakértő tervezésre és kezekre van szükség mindenképpen.

Cégünk tapasztalt munkaerővel dolgozik, így biztos lehet abban, hogy a tervezéstől, a térkövek lerakásán át a kész munkáig megbízható brigád áll majd az Ön rendelkezésére. A munkafolyamatok során figyelünk a terület kialakítására, és annak megrongálása nélkül teremtünk tökéletes munkát. A folyamat után megmaradt törmeléket és anyagokat hiánytalanul elszállítjuk, így Önnél csak egy tiszta, rendezett, immáron térkövezett kert és udvar marad hátra.

A térkövezést körültekintő tervezés előzi meg, amikor is felmérjük a hely állapotát, fekvését, és természetesen az ügyfél igényeit is. Többféle anyaggal dolgoztunk már, ezért bizalommal fordulhat hozzánk egyedi kéréssel is. Bátran kísérletezzen az anyagokkal, formákkal és színekkel, hiszen ettől lesz igazán egyedi a végeredmény! Amennyiben elbizonytalanodott, vagy nem tud dönteni, kérje segítségünket!

Bízza ránk a térkövezést otthonában és kertjében!

Kérjen ajánlatot

Igyekszünk mihamarabb válaszolni Önnek!